Osteopathie De Streek

Team

De specialisten van Osteopathie De Streek stellen zich graag aan u voor.

Joost Wagemaker

Aanwezig op maandag t/m vrijdag 06 2518 9099

Joost is in 2005 na het afronden van het atheneum aan het (Martinus College, Grootebroek) begonnen met de studie Bedrijfswetenschappen (Vrije Universiteit, Amsterdam). Ondanks dat deze studie zijn bedrijfskundige en economische interesses vervulde, bleef er een aantrekkingskracht naar de gezondheidszorg, en dan meer specifiek de bewegingszorg.
Na het behalen van zijn diploma Bedrijfswetenschappen is Joost hiervoor naar België verhuisd om Osteopathie te studeren (International Academy of Osteopathie, IAO, Gent).


Lees meer over Joost Wagemaker

Lisa Vandevelde

Aanwezig op maandag, dinsdag & donderdag 06 3722 7940

Na het afronden van het atheneum aan het Koninklijk Atheneum Tichelrij (Sint-Truiden, België) heeft Lisa de fulltime opleiding Osteopathie gedaan aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Gent, België. Ze heeft als afstudeeropdracht onderzoek gedaan naar de invloed van bekkenscheefstand op de beweeglijkheid van bekken en rug, en is afgestudeerd in 2014.


Lees meer over Lisa Vandevelde

Peter Dekker

Aanwezig op maandag t/m woensdag 06-2139 4825

Na de HAVO te hebben afgerond op het Oscar Romero (Hoorn) is Peter Bouwkunde gaan studeren in Alkmaar. Dit was toch niet zijn ding en een interesse voor het menselijk lichaam bleef er altijd. Van 2011-2015 is hij Fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool Van Amsterdam. Hierna direct door gegaan met de deeltijdstudie Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Zeist (2015-2019). Naast deze studie werkte Peter bij Dijkstra Fysiotherapie in Alkmaar.


Lees meer over Peter Dekker

Susan Dijkhuijsen

Aanwezig op maandag - zaterdag 06 2139 4825

Susan is als praktijkassistente het eerste aanspreekpunt bij Osteopathie De Streek. Zij regelt diverse administratieve werkzaamheden en verzorgt het telefoon en e-mailverkeer voor vragen, nieuwe aanmeldingen, het maken/wijzigen van afspraken en zorgt ervoor dat er vragen, indien nodig, bij de juiste persoon terecht komen.


Lees meer over Susan Dijkhuijsen

Stefan Lakenman

Aanwezig op woensdag t/m vrijdag 06 2139 4825

Na de HAVO te hebben afgerond aan het Martinuscollege (Grootebroek), is Stefan fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Om de behandelvaardigheden en individuele aanpak te verbeteren is hij hierna osteopathie gaan studeren aan het College Sutherland. Naast deze studie werkte Stefan als fysiotherapeut bij FysioHolland in Amsterdam. In Amsterdam en Hoogkarspel is hij inmiddels werkzaam als osteopaat.


Lees meer over Stefan Lakenman

Collega gezocht!

Ma-Vrijdag 06 2518 9099

Wij zijn op zoek naar een osteopaat ter versterking van ons team! 


Lees meer over Collega gezocht!

Onze praktijk in Hoogkarspel (gemeente Drechterland, West-Friesland) is goed bereikbaar, er is ruime gratis parkeergelegenheid. Wij zijn centraal gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen, omringt door Westwoud, Blokker, Lutjebroek, Wervershoof, Andijk, Grootebroek, Bovenkarspel, Venhuizen en Hem. Ook van buiten de regio zijn wij goed bereikbaar via de A7 en N307.

Locatie op Google maps
Maak een afspraak