Osteopathie De Streek

Stefan Lakenman

Aanwezig op woensdag t/m vrijdag

Stefan Lakenman

Introductie

Na de HAVO te hebben afgerond aan het Martinuscollege (Grootebroek), is Stefan fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Om de behandelvaardigheden en individuele aanpak te verbeteren is hij hierna osteopathie gaan studeren aan het College Sutherland. Naast deze studie werkte Stefan als fysiotherapeut bij FysioHolland in Amsterdam. In Amsterdam en Hoogkarspel is hij inmiddels werkzaam als osteopaat, hiernaast werkt hij in Amsterdam ook als fysiotherapeut.   

Stefan:   
''Het is mijn passie om mensen te helpen en elke keer weer geeft mij dit ultieme voldoening. Het werken als fysiotherapeut heeft de interesse versterkt om tot een totale behandelstrategie te komen. Zo voel ik mij thuis in de manier van kijken als osteopaat. Elke cliënt is een puzzel en het is mijn uitdaging die puzzel kloppend te maken. Het is de zoektocht naar hoe bewegingsherstel uw klacht positief kan beïnvloeden. Dit gebeurt manueel door de osteopaat, maar uw eigen invloed zal ook worden besproken. Een samenwerking om een zo goed mogelijke voorwaarde te scheppen om het lichaam zichzelf te laten herstellen. Alles draait om het optimaliseren van uw gezondheid en daar zal ik op een veilige, oorzakelijke, grondige, deskundige en totale aanpak naar streven.''   Stefan Lakenman is aangesloten bij het N.O.F. en N.R.O.

Nascholing:

  • 2024: Myofasciale ketens en de viscera met Ad Warmerdam. Panta Rhei Opleidingen.
  • 2021-23: Osteopathie bij baby’s en kinderen. 2 jarige postgraduate opleiding voor de begeleiding en behandeling van zwangere, baby’s en kinderen. Panta Rhei Opleidingen.
  • 2017: Dry needling, Myopain te Amsterdam
  • 2014: Orthopedische revalidatie volgens de 4xt methode, te Nieuwegein 
  • 2013-2021: deeltijdstudie osteopathie, College Sutherland, te Amsterdam
  • 2009-2013: Fysiotherapie, Hogeschool van Amsterdam
Joost Wagemaker
Lisa Vandevelde
Peter Dekker
Susan Dijkhuijsen
Collega gezocht!

Onze praktijk in Hoogkarspel (gemeente Drechterland, West-Friesland) is goed bereikbaar, er is ruime gratis parkeergelegenheid. Wij zijn centraal gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen, omringt door Westwoud, Blokker, Lutjebroek, Wervershoof, Andijk, Grootebroek, Bovenkarspel, Venhuizen en Hem. Ook van buiten de regio zijn wij goed bereikbaar via de A7 en N307.

Locatie op Google maps
Maak een afspraak