Osteopathie De Streek

Peter Dekker

Aanwezig op maandag t/m woensdag

Peter Dekker

Introductie

Na de HAVO te hebben afgerond op het Oscar Romero (Hoorn) is Peter Bouwkunde gaan studeren in Alkmaar. Dit was toch niet zijn ding en een interesse voor het menselijk lichaam bleef er altijd. Van 2011-2015 is hij Fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool Van Amsterdam. Hierna direct door gegaan met de deeltijdstudie Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Zeist (2015-2019). Naast deze studie werkte Peter bij Dijkstra Fysiotherapie in Alkmaar. In 2019 behaalde Peter het Diploma Osteopathie (D.O.). Hierna is hij direct werk gaan zoeken in de Osteopathie en is nu volledig werkzaam als Osteopaat in Hoogkarspel en Volendam.

Peter:
"Osteopathie inspireert mij enorm, omdat er veel verder gekeken wordt dan alleen het bewegingssysteem (spieren, gewrichten, banden en botten). Hierdoor is het mogelijk om naar meerdere oorzaken te kijken en kan je iemand vanuit een breder oogpunt onderzoeken en behandelen. Iemand weer optimaal laten bewegen, waarbij gezocht wordt naar de oorzaken vanuit meerdere systemen vind ik iedere keer weer een uitdaging. Iedere patiënt heeft weer een andere oorzaak van de klachten waar constant naar gezocht wordt. Dit maakt ons vak juist zo leuk."

Peter Dekker is aangesloten bij het N.R.O.

Opleiding:

  • 2020-22: Osteopathie bij baby’s en kinderen. 2 jarige postgraduate opleiding voor de begeleiding en behandeling van zwangere, baby’s en kinderen. Panta Rhei Opleidingen.
  • 2020: Het Myofasciale Systeem: een andere, transdisciplinaire benadering" met Dr. Joeri Calcius DO. Panta Rhei Opleidingen.
  • 2020: Basic Life Support/AED hulpverlener, reanimatie volwassenen en kinderen, Duijn Opleidingsinstituut.
  • 2015-2019: deeltijdstudie Osteopathie, International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Zeist.
  • 2015-2019: CME online nascholing.
  • 2011-2015: Fysiotherapie, Hogeschool van Amsterdam.


Joost Wagemaker
Lisa Vandevelde
Susan Dijkhuijsen
Stefan Lakenman
Collega gezocht!

Onze praktijk in Hoogkarspel (gemeente Drechterland, West-Friesland) is goed bereikbaar, er is ruime gratis parkeergelegenheid. Wij zijn centraal gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen, omringt door Westwoud, Blokker, Lutjebroek, Wervershoof, Andijk, Grootebroek, Bovenkarspel, Venhuizen en Hem. Ook van buiten de regio zijn wij goed bereikbaar via de A7 en N307.

Locatie op Google maps
Maak een afspraak