Osteopathie De Streek

Lisa Vandevelde

Aanwezig op maandag, dinsdag & donderdag

Lisa Vandevelde

Introductie

Na het afronden van het atheneum aan het Koninklijk Atheneum Tichelrij (Sint-Truiden, België) heeft Lisa de fulltime opleiding Osteopathie gedaan aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Gent, België. Ze heeft als afstudeeropdracht onderzoek gedaan naar de invloed van bekkenscheefstand op de beweeglijkheid van bekken en rug, en is afgestudeerd in 2014.

Lisa:
"Het menselijk lichaam blijft me verbazen. Enerzijds hoeveel een lichaam te verduren kan krijgen vooraleer er klachten ontstaan en anderzijds hoe het lichaam zichzelf kan herstellen met behulp van osteopatische technieken. Osteopathie blijft iedere keer een zoektocht naar oorzaak en gevolg. Het lichaam werkt als één geheel, maar toch wordt de keten bij iedereen anders in gang gezet. Ik blijf het speciaal vinden dat ik hier elke dag op zoek naar mag gaan."

Lisa Vandevelde is aangesloten bij het N.V.O. en het N.R.O.

Opleiding:

  • 2023: Osteopathy in Women’s Health, Inleiding in de vrouwengeneeskunde, Panta Rhei Opleidingen
  • 2020: Urogenitale osteopathie bij de vrouw, met Laurent Lemahieu DO en dr. Hilde Vansteenkiste, Still More, Postgraduate Courses for Osteopaths.
  • 2020: Het Hart & Osteopathie, met Dr. Jean-Marie Beuckels DO, Still More, Postgraduate Courses for Osteopaths.
  • 2020: Basic Life Support/AED hulpverlener, reanimatie volwassenen en kinderen, Duijn Opleidingsinstituut.
  • 2019: Viscero-Joints Connections And Treatment met Jean-Pierre Barral, over nieuwe inzichten in de behandeling van het fasciaal systeem: fascial keypoints, Panta Rhei Opleidingen.
  • 2018: Embryologie aan de hand van levensechte 3D embryo-modellen uit de Blechschmidt-collectie in Göttingen, Medigres, Paramedische Opleidingen.
  • 2018: Embryologie met Jaap van de Walle, Medigres, Paramedische Opleidingen.
  • 2016-17: Methode de Bakker. De behandelmethode en filosofie van Frank de Bakker heeft zich ontwikkeld vanuit de grondbeginselen beschreven door A.T. Still. Deze stelde dat vloeistofstromen de drijvende kracht zijn in het functioneren van het menselijk lichaam (zowel metabool, circulatoir als neurogeen). Institute for Integrated Techniques.
  • 2015: Back to the bone, over het ontstaan en behandeling van intra-osseuze letsels, Still More, Postgraduate Courses for Osteopaths.


Joost Wagemaker
Peter Dekker
Susan Dijkhuijsen
Stefan Lakenman
Collega gezocht!

Onze praktijk in Hoogkarspel (gemeente Drechterland, West-Friesland) is goed bereikbaar, er is ruime gratis parkeergelegenheid. Wij zijn centraal gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen, omringt door Westwoud, Blokker, Lutjebroek, Wervershoof, Andijk, Grootebroek, Bovenkarspel, Venhuizen en Hem. Ook van buiten de regio zijn wij goed bereikbaar via de A7 en N307.

Locatie op Google maps
Maak een afspraak