Osteopathie De Streek

Susan Dijkhuijsen

Aanwezig op maandag - zaterdag

Susan Dijkhuijsen

Introductie

Susan is als praktijkassistente het eerste aanspreekpunt bij Osteopathie De Streek. Zij regelt diverse administratieve werkzaamheden en verzorgt het telefoon en e-mailverkeer voor vragen, nieuwe aanmeldingen, het maken/wijzigen van afspraken en zorgt ervoor dat er vragen, indien nodig, bij de juiste persoon terecht komen.
Na het behalen van haar HAVO-diploma in 1997 is Susan aan het werk gegaan als financieel administratief ondersteuner en (front) office manager bij enkele bedrijven. Ook heeft zij hiernaast haar eigen bedrijf gehad als journalist/schrijver en schreef voor verschillende kranten, waaronder de Streker en het Westfries Weekblad. Vanaf juni 2021 ondersteunt zij Joost, Lisa, Peter en Stefan bij Osteopathie De Streek. 


Joost Wagemaker
Lisa Vandevelde
Peter Dekker
Stefan Lakenman
Collega gezocht!

Onze praktijk in Hoogkarspel (gemeente Drechterland, West-Friesland) is goed bereikbaar, er is ruime gratis parkeergelegenheid. Wij zijn centraal gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen, omringt door Westwoud, Blokker, Lutjebroek, Wervershoof, Andijk, Grootebroek, Bovenkarspel, Venhuizen en Hem. Ook van buiten de regio zijn wij goed bereikbaar via de A7 en N307.

Locatie op Google maps
Maak een afspraak