header-osteopathie-destreek-team.jpg

Heeft u moeite om zwanger te worden?

Moeite met zwanger worden (subfertiliteit)

Zwanger worden is helaas niet vanzelfsprekend voor een groeiende groep vrouwen en koppels. Voor een goede conceptie moet er bij zowel man als vrouw veel goed gaan: een juiste eirijping, eisprong en transport van het eitje vanuit de eierstok naar de baarmoeder.  Bij mannen dient er goede bewegelijkheid te zijn in de testes en zaadleiders voor productie en transport van sperma van goede kwaliteit. In de baarmoeder en eileider dienen deze elkaar te ontmoeten voor verdere groei.

Dit hele proces is afhankelijk van een goed functionerend hormonaal systeem en juiste doorbloeding en beweeglijkheid van alle betrokken lichaamsonderdelen. Osteopathie kan door middel van de juiste mobiliserende technieken hier een heel positief effect op hebben. Ook bij hormoonbehandelingen en IVF kan osteopathie ondersteunend zijn.

Om zwanger te worden is het belangrijk dat er naar de totale gezondheid wordt gekeken, hiervoor wordt naast de lichamelijke beweeglijkheid ook naar het voedingspatroon, slaap en stressfactoren van alle betrokken bekeken. 

Onze specialisten

Heeft u klachten en wilt u een afspraak maken?
Bel naar 06 2139 4825, stuur een Whatsapp of vul het contactformulier in

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Bel naar 06 2139 4825, stuur een Whatsapp of vul onderstaand contactformulier in: