header-osteopathie-destreek-team.jpg

Jurriaan Alderlieste

Dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

06-18211979

Jurriaan Alderlieste

Introductie

Na het afronden van het atheneum aan de Oscar Romero in 2002 (Hoorn, Nederland) heeft Jurriaan de vierjarige fulltime opleiding fysiotherapie aan de Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende (KHBO) in Brugge gedaan (2002-2006). De Hogeschool werkte nauw samen met de Katholieke Universiteit van Leuven (KUL). Na het diploma fysiotherapie op zak te hebben is Jurriaan de fulltime Master na Master (MANAMA) gaan doen aan de Universiteit Gent (UG) in de richting musculoskeletale kinesitherapie (2006-2007). Jurriaan is tien jaar werkzaam geweest als fysio- & manueeltherapeut bij de fysiotherapie praktijken WFO & De Vries, in Wervershoof & Midwoud. In 2011 is Jurriaan begonnen aan de deeltijdsopleiding Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Zeist, Nederland (2011-2016).

Na het succesvol afronden van de opleiding en het onderzoek werd de titel D.O. (Diploma in Osteopathie) behaald. Vanaf die tijd is hij werkzaam als osteopaat.

Jurriaan:
“De osteopatische visie is voor mij een goede manier om me te blijven verwonderen over de natuur. Het voelt voor mij als een uitdaging om te werken met mensen, waarbij ik telkens op zoek ga naar de vermeende oorzaak van de klacht, zonder de gehele mens en zijn/haar omgeving uit het oog te verliezen. Ik vind het mooi de osteopatische kennis te mogen doorgeven via een manuele behandeling en uitleg. Interessant vind ik het ook om de leefstijlinterventies erbij te betrekken, waaronder voeding, beweging, ademhaling, ontspanning en slaap. Deze kunnen allen ondersteunen om de balans naar totale gezondheid te herstellen.”
Jurriaan Alderlieste is aangesloten bij het N.V.O. en het N.R.O.

Nascholing:  

  • 2018-20: Osteopathie bij baby’s en kinderen. 2 jarige postgraduate opleiding voor de begeleiding en behandeling van zwangere, baby’s en kinderen. Panta Rhei Opleidingen.
  • 2008-20: Basic Life Support/AED hulpverlener, reanimatie volwassenen en kinderen, Duijn Opleidingsinstituut.
  • 2017: Gezonde mond & optimale kaaksluiting zorgen voor minder sportblessures, SportsInjuryLab.
  • 2014-16: Motiverende gespreksvoering + herhalingsdagen, KNGF/NPI.
  • 2016: Osteopathie bij kinderen, SAMA.
  • 2013-15: Balans- & Stabiliteit + herhalingsdagen, KNGF/TIGRA.
  • 2014: Neurodynamics Upper Quarter, KNGF/InFysio.
  • 2014: Mulligan concept, Upper & lower quadrant, KNGF.
  • 2012: Instructeur Fit, Veilig en Valbreken, JBN.

Joost Wagemaker
Lisa Vandevelde
Peter Dekker

Heeft u klachten en wilt u een afspraak maken?
Stuur ons een APP bericht: 06-25189099

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Bel naar 06 25189099, stuur een Whatsapp of vul onderstaand contactformulier in: